Ayurveda & Vastu Praxis

NADOLAZEĆA DEŠAVANJA:

OBRAZOVNI SEMINARI U HRVATSKOJ / LOVRAN / OPATIJA – U TIJEKU PRIPREME!

TERMIN

  1. >>>   1. – 6. 08. 2016, 9:00 – 14:00   <<<

PREDAVAČ

 >>>  VJAĆESLAV KONJEV  <<<
 
Vjaćeslav Konjev predavač je Učenja Grigoria Grabovoia od 2002. godine. Završio je medicinski i pravni fakultet.Posjeduje dugogodišnje iskustvo u liječenju ljudi. Predavao je na seminarima u Hrvatskoj,Srbiji, Sloveniji, Mađarskoj, Švicarskoj, Italijii i Francuskoj.
>>>  PLAN SEMINARA SLIJEDI   <<<
 

 Zašto seminar u Lovranu i Opatiji?

 
Otvorenost Lovrana prema višim Dimenzijama i njegova uskladjenost sa Principima Univerzalnog Reda, privlačili su kroz vijekove Znalce i vladare. Bečka medicinska škola prepoznala je ogromnu regenrativnu snagu cijele Opatijske Rivijere, pri čemu je Lovran, kao Oaza Mira i Tišine, stavljen na Pjedestal kvarnerskih Cvjetova.
Do nedavno komunicirao je Lovran sa svojim posjetiocima tajnim jezikom simbolike. Mnogi nisu bili sasvim svjesni njegovih Poruka…tek su osjećali neodoljivu privlačnost tom gradiću smještenom na istočnoj obali mora, u skrovištu moćnih obronaka Učke.
Lovran se probudio iz vjekovnog sna! Njegova komunikacija postala je jasna i otvorena, dostupna svakom posjetiocu. Njegovi Portali u više dimenzije djeluju izrazito transformativno na sve strukture svakog pojednica.
Za razliku od Opatije gdje je izgradjeno mnogo hotela i malo vila, u Lovranu su graditelji, prepoznavši potencijal prirode primijenili drugaciji koncept i sagradili par hotela i preko 70 vila. Najznačajnije su gradjene u ulici tada zvanoj Aleja Villa. Tu se nalaze i dvije lovranske ljepotice, blizankinje Villa Astra i Villa Nova. Obnovom, sjedinjenjem i spajanjem Ville Astre i Ville Nove uspostavljena je provobitna Jednota, što je rezultiralo otvaranjem vorteksa (elektromagnetskih izboja) frekvencije 28,4 kHz.
Boravak u prostorijama i šetnja dvorištem impozantnih zdanja, Ville Astra i Ville Nova, povezana sa transformativnim djelovanjem Učenja o Vječnom Životu, omogućuje harmonizaciju i balans žensko – muškog principa, duboku relaksaciju i revitalizaciju, što rezultira dizanjem frekvencije osobne vribracije. Ovo predstavlja jedinstvnu kombinaciju za otvaranje jasnim unutrašnjim uvidima i spoznaji sebe kao Vječnog Bića Ljubavi.
Svaki kutak ovih dvorišta posjeduje snagu Poruke o Istini i o krajnjoj svrsi našeg dolaska na ovu Planetu. Svaki je centimetar ovo Svetog Prostora još u samom početku stvaranja bio usmjeren na spoznaju duhovne pozadine čovjeka i svih elemenata svijeta.
Tiha, bezrazložna Radost Postojanja kroz savršenstvo Tvog jedinstvenog kreativnog Puta, svrha su i krajnji cilj Lovranskih Poruka i Učenja o Vječnom Razvitku.
Jednom, u davna vremena, stvorena ravnoteža Žene Božice Majke i Muškarca Boga Oca, rasparčana kroz vrijeme i time gotovo uništena, doživjela je svoju renesansu!
 
L – O – V – R – A – N
 
Tamo gdje se u moru kupaju ružičaste zore, gdje se vjetar nestašno poigrava sa smokvinim listom, a  jata galebova donose svježi Dah Daljina…Praskozorje  Vječnog Razvitka najbliže je svakom čovjeku.
Tamo gdje su bajke stvarnost,  priroda se poigrala svojim kistovima i bojama, stvorivši Raj na Zemlji…nadišavši samu sebe.
Neki, nama daleki ljudi u davnim vremenima, razumjeli su riječi Oceana…unutrašnjeg i vanjskog svijeta , čija se poruka svakim jutrom blješteći rasprostire obalama Lovrana.
Lovran, zajedno sa svima nama se budi iz vjekovnog sna….zbacuje sa sebe prašinu zaborava…izvlači iz dubine samog sebe sjaj istinskog Bića. Neka, davno zaboravljena Znanja i neka dugo vremena napuštena Ljubav, pokazuju se u svojoj punini i ljepoti. Svakom čovjeku!
U prijašnja vremena, samo se privilegiranima pokazivao Vrtlog Svetog Prostora, Nebeske Gradjevine Obilja, Radost Božanske Jednote i Kočija za Put u Vječni Život. Danas je svaki čovjek odabran! Svaki je pozvan da razotkrije sva svoja unutrašnja Blaga i da živi život kakav mu je dan od Izvora.
LOV – RA – N – Ljubav Boga Sunca – očarava svojom Ljepotom kraljevskih rezidencija, koje su daleko više od onog što se pokazuje oku fizičkom. „Slučajnom“ se prolazniku razotkrivaju unutrašnja Bogatstva, neodoljivo privlačna, djevičanski zavodljiva. Negdje u Biserju svojih Svetih Dubina, svatko osjeti čarobnost bajkovitih svjetova koji stoje na dohvat ruke…
Dugo vremena nagovještavan Novi Život je tu! Život u davna vremena napušten i zaboravljen. Ponekad i ponekom od nas nije lako povjerovati da je vrijeme za Povratak. Povratak u Obećanu Čarobnu  Zemlju..koja nas neodoljivo privlači svojom sveprožimajućom snagom Beskraja.
Sa proplanaka Učke Sveta Čarobnica, Bijela Kadulja pročišćava eteričko tijelo Grada Sunca, a Bogovi Plodnosti oživljavaju Poruke ostavljene kroz vijekove…poruke o Obilju Zene, Majke… Boginje Ljubavi. Tanahne Strune Harfe Boginje Muzike otkrivaju Tajne Svete Jednote kroz Simfoniju Duša zaljubljenih u Ples Univerzuma.
Usudi se živjeti svoje snove! Otvori svoje Svete Dveri i pogledaj u Bogatstva koja nosiš sa sobom! Prodji kroz Svetu Kapiju s dubokim poštovanjem pema samom sebi koji ti se otvara dok ti se oči navikavaju na davno zaboravljane svjetove! Vrijeme je za povratak kući! Vrijeme je da uzmeš svoje Sveto Vozilo i kreneš u Vječni Život …kroz Beskonačnost susreta sa Domom kojega si zaboravio.
Prošetaj Obalama svoje unutrašnje Ljepote i upoznaj jednog drugačijeg Sebe! Ono što se razotkriva pred tvojim pogledom, ono što te obuima svojim dodirom…tvoja je istinska stvarnost, dio tvojeg svjetla, šapat tvoje Duše…da je život vječan…da sve ovo što si do sad upoznao, samo san je…san iz kojega se budiš i kroz kojeg ti se otvaraju neočekivana Prostranstva Radosti Vječnog Razvitka.
______________________________________________________________________________