Ayurveda & Vastu Praxis

Da bismo normirali stanje tehničkih sredstava korištenjem bilo koje tehnologije Grigoria Grabovoia, kao cilj upravljanja postavimo – normalan rad konkretnog aparata.

Najvažniji cilj jest razvoj Svijesti do razine na kojoj ona djeluje sinhrono sa Dušom i Duhom čovjeka. To i jest gavni Zadatak. Pri takvom razvoju bilo koje tehničko sredstvo postaje ovisno o Svijesti čovjeka i sama usmjerenost na to da tehnika funkcionira normalno – već i jest upravljanje. Sada na svim novim seminarima Grigori Grabovoi govori da je jako važno pri bilo kojem upravljanju postaviti osnovni cilj – osiguranje Vječnog Života za sebe i sve ostale/o. To znaći, ako mi permanentno budemo usmjeravali svoju Svijest u pravcu dostizanja Vječnog Života, ona će se efektivnije razvijati.

Prijedlog:

Koncentracija se drži na Zbirnoj Točki koja se nalazi na vanjskoj strani 5 m sfere (kad se povuče okomita linija od središta sfere prema Zenitu) istovremeno se koncentrirajući na brojčani niz 91391 – da bi se svaki osobni cilj riješio kroz rješavanje Zadatka Makrospasenja